Connect with us

Societat

L’estiu serà entre 0,2 i 0,5 graus més càlid que en anys anteriors

Per a la Nit de Sant Joan (23 de juny) es preveuen temperatures entorn dels 27 graus

L’estiu, que ha començat aquest dimecres a les 6.24 hores, es preveu càlid, amb temperatures -entre 0,2 i 0,5 graus- superiors a les habituals, que se situa en els 24, i amb precipitacions normals per al trimestre, que se situen en els 87 litres per metre quadrat.
La delegada territorial de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a Balears, María José Guerrero, ha informat en roda de premsa sobre la predicció meteorològica per al trimestre de juliol a setembre de 2017.

Guerrero ha anunciat també que la Nit de Sant Joan (23 de juny) es preveuen temperatures entorn dels 27 graus, amb un descens que pot arribar als 23, i una temperatura de l’aigua del mar de 25 graus centígrads.

La primera part de l’estiu tindrà predomini de cel despejat, ones de calor, amb visites de masses d’aire càlid i poques pluges fins a mitjan agost, a partir de la qual cosa s’espera algun cap de fibló.

La delegada territorial ha fet també un balanç de la primavera, que ha estat l’octava més càlida des que es tenen registres i la cinquena més seca, amb mesos de maig i juny especialment calents, i un sisè mes de l’any amb més pluges de les habituals.

Són tendència