Connect with us

Comunitat

Balears suma altres 4 nous casos de contagi en una jornada sense morts

Balears comptabilitza 5 noves víctimes

A les Illes, en data d’avui, hi ha 222 casos positius actius de coronavirus

Balears ha registrat altres quatre nous casos positius de la Covid-19 i no ha notificat en les últimes 24 hores cap defunció, segons les dades facilitades pel Servei Balear d’Epidemiologia aquest dimarts.
A Balears, en data d’avui, hi ha 222 casos positius actius de coronavirus, mentre que 1.605 persones s’han curat.

D’aquesta manera, el total acumulat de víctimes mortals amb coronavirus es manté en 223, i són 2.050 els casos positius notificats a les Illes mitjançant la prova PCR (1.795 a Mallorca).

D’altra banda, conforme a les dades facilitades pel Servei de Salut, en total s’han realitzat 96.370 proves en els laboratoris públics de Balears (75.167 PCR i 21.203 proves d’anticossos).

En relació a la situació assistencial als hospitals, segons les dades del Servei de Salut, la situació avui a Mallorca, és de 99 persones hospitalitzades, de les quals 20 es troben en unitats de vigilància intensiva. L’Hospital de Manacor ha confirmat aquest dimarts, 5 pacients hospitalitzats per la pandèmia, tots ells a planta.

Altres 38 persones reben atenció per part de les unitats d’atenció al coronavirus (UVAC), a pesar que no totes són casos positius confirmats amb prova PCR.

L’Hospital de Manacor ha confirmat aquest dimarts, 5 pacients hospitalitzats per la pandèmia, tots ells a planta

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència