Connect with us

Actualitat

Mal estat de conservació i perill de despreniments en el cementiri de Manacor

Mal estat de conservació i perill de despreniments en el cementiri de Manacor

El govern municipal preveu una inversió de 162.000 euros durant els pròxims dos anys

El mal estat d’algunes capelles del cementiri de Manacor van necessari una intervenció, més o manco urgent, en aquestes instal·lacions. Així ho ha anunciat aquest dimarts el regidor encarregat de l’àrea, Carles Grimalt, qui ha donat a conèixer inversions urgents per tal d’intentar arreglar el mal estat que presenten dues ales de l’anomenat cementiri nou. Aquests indrets, ocupats per nínxols, presenten moltes d’eficiències de conservació i en alguns casos també perill de despreniments. En la majoria de casos, les filtracions d’aigua són una costant els dies de pluja. Els casos d’aluminosi també són un dels perills que presenten algunes de les estructures afectades.

Per aquest motiu, Grimalt ha anunciat una inversió total superior als 162.000 que es durien a terme en dues fases. La primera actuació seria al llarg d’enguany, per un import de 81.294 euros, i una segona fase, prevista per l’any 2021, pel mateix import.

Grimalt ha anunciat una inversió total superior als 162.000 euros que es durien a terme en dues fases. La primera actuació seria al llarg d’enguany, per un import de 81.294 euros, i una segona fase, prevista per l’any 2021, pel mateix import.

Bona part de les cobertes de les dues ales esmentades requereixen ser remodelades completament. Aquest fet obligarà a haver de traslladar temporal alguns cossos enterrats. Grimalt la intenció de demanar ajuda al Consell de Mallorca per tal de poder tirar endavant aquestes actuacions previstes.

En la majoria de casos, les filtracions d’aigua són una costant els dies de pluja. Els casos d’aluminosi també són un dels perills que presenten algunes de les estructures afectades

Són tendència