Connect with us

Esports

Felanitx-Poblense, eliminatòria de la fase d’ascens a Segona B

Felanitx-Poblense, eliminatòria de la fase d'ascens a Segona B

La RFEF dóna per bones les classificacions en el moment de la paralització de la temporada per la pandèmia del coronavirus

El Felanitx serà el rival del Poblense, campió de la Tercera Divisió balear, en la primera eliminatòria de la fase d’ascens a Segona B. L’equip que estava empatat a punts en la classificació amb els felanitxers, el Platges de Calvià, es queda fora dels play offs. El CE Felanitx ha celebrat la resolució en les xarxes socials.

La Jutgessa de Competició de la RFEF, Carmen Pérez González, ha emès aquest dilluns els expedients de resolució de la temporada per als 18 grups de Tercera divisió, hi ha decidit dóna per bones les classificacions en el moment de la paralització de la campanya per la pandèmia del coronavirus.

Davant les resolucions de la jutgessa, que han estat remeses a totes les territorials, cal interposar recurs davant el Comitè d’Apel·lació abans del pròxim 27 de maig a les 14.00 hores.

Si pot disputar-se, el play off de cadascun dels 18 grups es farà entre ells en el camp que determini cada federació autonòmica (en el cas de la FTBF encara no ha decidit on es disputarà). En el cas de les Illes, les dues semifinals seran: Poblense-Felanitx i CD Eivissa-Mallorca B. Els dos guanyadors d’aquesta primera eliminatòria hauran de disputar-se una plaça d’ascens a Segona B.

Són tendència