Connect with us

Actualitat

La crisi sanitària duplica el nombre de famílies de Porreres que han de recórrer als Serveis Socials

L’atenció a unitats familiars ha passat de 22 a 40 casos en tres mesos

El Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Porreres s’ha vist en la necessitat de reforçar-se des de l’inici de l’estat d’alarma per tal de fer front a la crisi sociosanitària.

Porreres no té els serveis socials mancomunats, segons ha recordat el Consistori, i la regidoria “està fent un gran esforç per donar resposta a les peticions d’ajuda que estan arribant de persones afectades pels efectes de la implantació de l’Estat d’Alarma per fer front a la pandèmia de la Covid-19 “, explica el delegat de Benestar Social, Miquel Àngel Veny.

En aquest sentit, s’han fet públiques les dades de la tasca que ha realitzat el personal del departament, amb l’ajuda de la resta de personal de l’Ajuntament de Porreres, durant l’estat d’alarma. Està donant resposta a:

– 22 sol·licituds de tramitació de Rendes Socials Mínimes ( RESOGA i RMI ), amb un total de 44 beneficiaris.
– Suport per a l’accés a material educatiu a més de 16 menors.
– Seguiment socioeducatiu infant-juvenil a 39 menors.
– Inclusió al Projecte Aprendre Enganxa a 23 menors.
– Atenció a 18 noves unitats familiars més pel que respecte a ajudes alimentàries, passant de donar suport a 22 famílies, que sumen 92 persones, a donar suport a 40 famílies i que suposen un total de 156 persones.

Veny explica que “des de l’Ajuntament de Porreres, mitjançant el personal del departament de Benestar Social, seguim treballant per donar resposta a totes les demandes socials que sorgeixen arran de la crisi sanitària i econòmica, amb l’objectiu de garantir que siguin cobertes totes les necessitats bàsiques dels veïns i veïnes de Porreres”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència