Connect with us

Actualitat

Felanitx reprèn el pla de xoc de neteja als carrers del municipi

Felanitx reprèn el pla de xoc de neteja als carrers del municipi

L’arribada de la pandèmia del coronavirus, el passat mes de març, va obligar a posposar aquestes tasques que s’han reiniciat aquest dilluns

L’Ajuntament de Felanitx ha decidit reprendre aquest dilluns, aprofitant l’entrada en la fase 2 de la desescalada, les tasques de neteja als carrers del municipi. El Consistori ha recordat que el mes de març es varen iniciar les tasques a Portocolom però la declaració de l’Estat d’alarma va obligar a suspendre-ho. Així mateix aquest dilluns s’han començat de nou a netejar els carrers Nofre Ferrandell i Nuno Sans de Felanitx i els carrers Assumpció, Hernán Cortés, Sivines i Ciprell de Portocolom.

Es demana la col.laboració dels ciutadans, ja que es trobaran senyals de prohibit aparcar. Per indicació de la policia no es podrà estacionar entre les 7 del matí fins acabar la jornada de feina, per tal que la maquinària pugui netejar a consciència tots els punts.

El regidor de Medi Ambient, Miquel Lluís Mestre ha declarat que «aquestes darreres setmanes hem fet les places i espais públics més concorreguts nets a consciència. Ara toca continuar amb el pla de neteja que varem haver de suspendre per l’arribada de la pandèmia. És una campanya de neteja viària necessària per aconseguir un poble net, així mateix volem conscienciar als ciutadans que mantenir un poble net, és cosa de tots. Nosaltres feim la primera passa netejant a fons, ells han de continuar i embrutar el manco possible»

El calendari de neteja és el següent:

FELANITX
27 maig C/ Ses Eres – Sant Miquel
29 maig, Rei Sanç – Sant Agustí
01 juny, Ses Eres – Son Morey
03 juny, Costa i Llobera – Pare Aulí
05 juny, Anglesola – Mateu Obrador
08 juny, Passeig Ramon Llull – Alonso Rodríguez 10 juny, Marià Aguiló – Horts

PORTOCOLOM
27 maig, Aladern – Assumpció – Romani
29 maig, Churruca – Germans Pinzón – Llampuga 01 juny, Alcala Galiano – Trafalgar – Caravel·la
03 juny, Pizarro – Hernán Cortés – Cala Marçal
05 juny, Cristofor Colom – Tugores
08 juny, Miquel Massutí Alzamora – Port de Palos 10 juny, Miquel Massutí Alzamora – Vapor Santueri

Són tendència