Connect with us

Esports

Virginia Torrecilla: “Si abans vivia la vida, ara la viuré el doble”

Virginia Torrecilla: "Si abans vivia la vida, ara la viuré el doble"

La jove futbolista de Son Servera, va fer públic aquest dijous en les xarxes que havia estat sotmesa a una neurocirurgia després d’haver-li detectat un tumor al cap

La futbolista Virginia Torrecilla, de 25 anys, nascuda a Son Servera, va anunciar aquest dijous en el seu compte d’Instagram que havia estat sotmesa a una neurocirurgia després d’haver-li detectat un tumor al cap. La intervenció, realitzada en la Clínica Universitaria de Navarra de Madrid, va ser un èxit, segons va assegurar en el seu compte. La serverina continuarà la rehabilitació supervisada pels serveis mèdics de l’Atlètic de Madrid, club al qual pertany.

La jove ha explicat en el seu perfil d’Instagram que la setmana passada va tornar a Madrid “amb mal de cap i cervicals”. El TAC que li van practicar va revelar que tenia un tumor al cap.

“Se surt de qualsevol cosa, l’única cosa que es necessiten són ganes i força. Jo som la tia més positiva del món. Només tenia un camí i era fer això per a poder seguir. Esper que això sigui el principi d’una cosa gran. Si abans vivia la vida, ara la viuré el doble. Donar les gràcies a tothom que ha estat amb mi”, ha declarat l’esportista. Ànims !.

Són tendència