Connect with us

Comunitat

Impedeixen l’entrada a Mallorca d’una mare i la seva filla per considerar “injustificat” el viatge

Demanen la col·laboració ciutadana per a localitzar a una anciana alemanya desapareguda a Son Sant Joan

Van ser retornades a Alemanya

La Policia Nacional va impedir l’entrada a Mallorca a dues passatgeres, mare i filla, d’un vol internacional procedent d’Alemanya per considerar injustificat.

Els fets es van produir aquest passat dimecres horabaixa a l’aeroport de Palma. Els agents van detectar a la ciutadana, que viatjava amb una nina de dos anys, després d’aterrar a Son Sant Joan. Va al·legar que es dirigia a València per a recollir a un familiar i acompanyar-lo a un altre país. La Policia Nacional li va aixecar una acta i mare i filla van ser retornades a Alemanya, des d’on havien volat.

Per la seva part la Guàrdia Civil també va impedir aquest dimecres que un passatger embarqués a l’aeroport de Palma i un altre en el port d’Alcúdia per motius similars, segons ha informat la delegació del govern espanyol a les Illes. Els agents van denunciar a un dels passatgers que anava a prendre un vol des de Palma a Madrid i a una altra persona que es disposava a viatjar amb vaixell des d’Alcúdia a Ciutadella sense causa justificada.

Són tendència