Connect with us

Actualitat

Un home és detingut per un intent d’homicidi a Llucmajor

Un home és detingut per un intent d'homicidi a Llucmajor

Una discussió entre dues persones va acabar amb un apunyalament amb un ganivet de cuina de 20 centímetres de fulla

La Guàrdia Civil amb la col·laboració d’agents de la Policia Local de Llucmajor, van detenir aquest passat dimarts a un home de 45 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Els fets es van produir aquest passat dimarts, a última hora del capvespre, després de que la central 062 de la Guàrdia Civil va rebre un aví sobre un  apunyalament a l’interior d’un domicili situat en una urbanització de Llucmajor. Una patruilla es va desplaçar fins al lloc dels fets, podent comprovar a la seva arribada que agents de la Policia Local estaven auxiliant a un home ferit per arma blanca a la porta de l’habitatge.

La víctima que es trobava conscient, va manifestar als agents que el seu company de pis després de mantenir una discussió amb ell, en un arravatament l’havia apunyalat amb un ganivet de cuina de 20 centímetres de fulla, seguidament l’havia netejat de sang i guardat en la cuina de l’habitatge. Posteriorment, els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de l’agressor que es trobava a l’interior de l’habitatge.

Els serveis mèdics, van traslladar a la víctima a l’hospital de Son Espases amb una ferida de diversos centímetres en un costat.

Són tendència