Connect with us

Comunitat

Entitats socials i ecologistes protesten davant el Consolat de Mar: “És hora de canviar de direcció”

Entitats socials i ecologistes protesten davant el Consolat de Mar: "És hora de canviar de direcció"

Consideren que la crisi de la COVID-19 ha posat de manifest “una crisi sistèmica i multidimensional”

Representants d’entitats socials i ecologistes han protestat aquest dimecres davant la seu del Govern, en el Consolat de Mar de Palma, contra el decret llei de mesures urgents de reactivació econòmica aprovat fa una setmana, amb li lema “És hora de canviar de direcció”.

Mantenint la distància interpersonal obligatòria per la crisi sanitària, els representants de les entitats convocants, autores del manifest “La vida en el centre”, han exposat cartells explicant que la crisi de la COVID-19 ha suposat “una parada en sec, evidenciant una crisi sistèmica i multidimensional”.

Davant la “fragilitat del sistema” a Balears, que ha posat de manifest la crisi sanitària, aposten per “el que haurien de ser les veritables prioritats en aquesta societat”.

“Volem posar la vida en el centre, no sota més ciment”, assenyalen en un comunicat, en el qual asseguren que la reactivació econòmica “no pot fer-se a costa del territori i sense atendre la vulnerabilitat de la realitat social i ecològica”.

Les entitats demanen mesures per a una transició ecosocial i rebutgen “les conseqüències nefastes” del Decret llei aprovat dimecres passat pel Consell de Govern, que “amb l’excusa de crear llocs de treball en sectors masculinizats i vinculats a la promoció del turisme massiu i la construcció, és la rendició de l’esquerra balear al neoliberalisme econòmic que no pensa en les persones”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència