Connect with us

Comunitat

Els Graduats Socials de Balears denuncien endarreriments en les prestacions dels ERTOS

Els usuaris del SOIB a Campos podran ser atesos a l'oficina de Felanitx

Aquesta situació fa que milers de persones no hagin rebut cap ingrés durant dos mesos, amb les dramàtiques conseqüències sobre les seves vides i les seves famílies

El Col·legi de Graduats Socials de Balears ha expressat el seu malestar per la demora en les resolucions de les prestacions” dels expedients de regulació temporal d’ocupació, ERTO, derivats de la crisi sanitària, després d’haver tramitat “dintre del termini i en la forma” més de 15.000 expedients.

L’entitat col·legial ha assegurat en un comunicat que els graduats socials han tramitat, revisat i enviat més de 15.000 expedients en aquests dos mesos en representació de les empreses, amb totes les dades sol·licitades pel SEPE de Balears.

La presidenta del Col·legi de Graduats Socials, Apol·lònia Julià, ha destacat que “el col·lectiu no sols ha complert amb les formes i els terminis, sinó que s’encarrega de donar resposta a multitud de consultes dels treballadors, al no poder contactar aquests amb l’Administració”.

Aquesta situació fa que milers de persones no hagin rebut cap ingrés durant dos mesos, amb les dramàtiques conseqüències sobre les seves vides i les seves famílies.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència