Connect with us

Comarca

Margalida Puigserver, guanya el I Campionat “Millor Ciclista de Llucmajor”

Aquesta activitat forma part de l’Educació Viària i han participat tots els col·legis del municipi

Els alumnes de 6 d’Educació Primària dels col·legis del terme municipal de Llucmajor s’han “graduat” com a excel·lents ciclistes després d’acabar el cicle que iniciaren amb només 5 anys en el marc de la Formació Viària que imparteix la Policia Local de Llucmajor. Aquest dimarts s’ha celebrat el primer campionat “Millor Ciclista de Llucmajor” en el qual hi han participat els dos millors ciclistes de sisè de tots els col·legis del terme municipal.

Aquest primer campionat ha estat organitzat per L’Ajuntament de Llucmajor, a través de la regidoria d’Educació i del Parc Infantil de Trànsit de la Policia Local Llucmajor i com a part de la formació que realitza la Policia Local en matèria de Formació viària. Aquest campionat forma part de la culminació de les sessions pràctiques que realitzen als alumnes a Primària amb aquesta Policia.

La prova pràctica s’ha realitzat en el Parc Infantil de Trànsit Pere Maimó i hi han participat 25 finalistes, els dos millors de cada centre. La guanyadora d’aquesta primera edició i, per tant, millor ciclista del terme ha estat Margalida Puigserver del col·legi Nostra Senyora de Gràcia que ha obtingut un premi d’una bicicleta i un curs a l’escola de ciclisme Joan Llaneras. El segon i tercer classificats que han tengut un premi d’una bicicleta, han estat Marc Dols del CEIP Badies i Pau Fuster del CEIP Rei Jaume III. Hi ha hagut una bossa amb premis per a tots els participants que incloïa una entrada per a Aqualand, calcetins i merchandising de l’Ajuntament entre altres coses.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència