Connect with us

Actualitat

El Bloc per Felanitx es posiciona en contra del decret del Govern que permet ampliar els hotels un 15%

El Bloc per Felanitx es posiciona en contra del decret del Govern que permet ampliar els hotels un 15%

Creuen que “ara és el moment de fer polítiques públiques per fer front a la crisi i canviar el model econòmic

L’assemblea permanent del Bloc per Felanitx considera que el Govern de les Illes Balears hauria de prendre mesures per diversificar l’economia i no continuar depenent del sector turístic. Entenen que “ara és el moment de fer polítiques públiques per fer front a la crisi i canviar el model econòmic mitjançant l’augment de la productivitat empresarial així com el foment de la indústria 4.0“.

Mitjançant un comunicat de premsa, el Bloc per Felanitx considera que “les administracions públiques, entre altres coses, haurien de fomentar la producció agroalimentària, les energies renovables, com també la recerca, el desenvolupament i la innovació (R+D+I), per potenciar una indústria pròpia”.

Respecte al decret urgent aprovat pel Govern, consideren que “no ens encamina a la diversificació, ans el contrari, perpetua el sistema econòmic que la crisi de la Covid ha fet més palès que mai que ha quedat completament obsolet. El monocultiu turístic farà que la nostra comunitat sigui de les més afectades per aquesta crisi i de les que més tard en surti. Per tots aquests motius no compartim l’aprovació d’aquest decret que, tot i tenir mesures socials molt necessàries, no va dirigit a canviar el model econòmic de Mallorca”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència