Connect with us

Vist a les xarxes

“A curt termini, el mercat espanyol és l’única sortida del turisme balear”

"A curt termini, el mercat espanyol és l'única sortida del turisme balear"

TravelgateX, que gestiona el mercat mundial més gran de reserves turístiques, no preveu que la temporada pugui començar fins la segona quinzena d’agost

Que la present temporada turística en Balears pugui arrencar enguany no serà fàcil. TravelgateX, l’empresa que gestiona el mercat mundial més gran de reserves turístiques, no preveu que la temporada pugui començar fins la segona quinzena d’agost i pràcticament només amb turisme espanyol. Així ho ha reconegut,  Javier Roda, en declaracions a IB3 Notícies. Segons aquest enginyer turístic, les cancel·lacions per al juny són massives i han detectat que els britànics ja estan reservant per a l’any que ve.

Alemanya i 9 països europeus, entre ells Espanya, planegen una reobertura de fronteres de manera coordinada a partir del 15 de juny. “A curt termini, el mercat espanyol és l’única sortida del turisme de Balears”,  ha declarat Roda.

La temporada turística a les Illes podria començar sense els dos principals mercats emisors: l’alemany i el britànic. Ho diu el darrer informe de TravelgateX, que gestionava des de Palma 20.000 reserves turístiques diàries i a la que la crisi del coronavirus també ha obligat a presentar un ERTO. Els analistes de TravelgateX han detectat que fins a final d’estiu el volum de vendes és insignificant. De fet per l’agost les reserves han davallat un 82% respecte de l’any passat.

La temporada turística a les Illes podria començar sense els dos principals mercats emisors: l’alemany i el britànic

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència