Connect with us

Comunitat

Desmantellen un hivernacle de marihuana en una finca de Llubí

Desmantellen un hivernacle de marihuana en una finca de Llubí

L’actuació policial es va saldar amb la intervenció de més de 250 plantes en estat de recol·lecta

Un home de 41 anys ha estat detingut després de trobar en una finca rural de Llubí un hivernacle amb 250 plantes de marihuana llesta per a la seva recol·lecció,  segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dimarts.

La recerca va arrencar fa diversos mesos en tenir coneixement la Policia de Palma d’un subministrament de marihuana procedent d’una plantació situada en en un municipi de l’interior de Mallorca.

Per a poder constatar les informacions rebudes es van establir dispositius de vigilància, després dels quals es va esbrinar que existia una gran plantació a l’interior d’un habitatge situat en el municipi de Llubi, on a través de l’existència d’una presa il·legal d’electricitat feien funcionar els sistemes necessaris d’il·luminació i ventilació per a aconseguir mantenir la plantació.

L’actuació policial es va saldar amb la intervenció de més de 250 plantes de marihuana en estat de recol·lecta que van llançar un pes aproximat de 180 quilos i el desmantellament d’una sofisticada instal·lació que els hagués permès una producció permanent.

La Guàrdia Civil ha destacat que la finca es trobava aïllada del centre urbà, i que el sospitós ocultava amb molta cura la seva activitat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència