Connect with us

Societat

L’Església demana generositat als fidels per a poder pagar el sou als capellans

L'Església: Lockdown

La Conferència Episcopal Espanyola diu que ha deixat d’ingressar més de 38 milions d’euros els dos mesos que les esglésies han estat tancades

La Conferència Episcopal Espanyola ha deixat d’ingressar més de 38 milions d’euros els dos mesos que les esglésies han estat tancades amb motiu de la crisi sanitària. Aquesta petició es produeix a pesar que les donacions que ha recollit a través d’Internet s’han multiplicat per 10. Per això, demanen generositat als fidels per pagar, per exemple, el sou als capellans.

És la crida que ha fet aquest dilluns el vicesecretari d’Assumptes Econòmics de la Conferència, Fernando Giménez Barriocanal, que ha comentat que quan un capellà explica als seus feligresos la situació, aquests “cauen en el compte que l’Església no viu de l’aire” i entenen que fan falta donacions per a “el manteniment dels espais” o “el sou del capellà”.

L’Església demana als ciutadans que facin aportacions permanents, com si es tractés d’una subscripció a plataformes de música o televisió.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència