Connect with us

Esports

Toni Nadal: “Ningú pot jugar, però podem entrenar”

Toni Nadal: "Ningú pot jugar, però podem entrenar"

Toni Nadal ha declarat que el món del tenis viu una situació extraordinària a causa de la pandèmia del coronavirus

No es disputen tornejos. El món del tenis, com a bona part de la resta d’activitats esportives professionals, viuen un atur històric. L’Acadèmia de Tenis de Rafel Nadal a Manacor ha reprès aquest dilluns la seva activitat, seguint els protocols de sanitaris i de seguretat que s’han establert en la desescalada. En una entrevista difosa pel mateix centre, Toni Nadal recorda que “els alumnes i professionals no poden jugar (en els seus respectius circuits). És veritat que hem d’entrenar amb els protocols que marca el govern i el Ministeri de Sanitat: es compleixen rigorosament i de moment estic molt il·lusionat amb aquest retorn a les pistes i amb ganes de millorar””.

“És veritat que no podrem competir durant alguns mesos, però la realitat és que podem aprofitar el temps. Sempre es pot intentar millorar i aquesta és en la fase en la qual estem: en la d’intentar millorar els diversos aspectes del joc en els quals cada jugador pugui no anar massa bé. I així, quan poguem tornar a competir arribarem de la millor manera possible”, ha manifestat.

“Crec que els alumnes ho estan entenent bé, els entrenadors també i tothom està posant la màxima il·lusió, que és el determinant en la vida””, assegura.

Respecte als requeriments de les autoritats sanitàries per a entrenar seguint rigorosos protocols, entre ells l’ús de la mascaretes, Toni Nadal diu que és “més còmode” practicar sense elles, però les utilitza perquè li preocupa “poder contagiar als alumnes”.

“Si m’han dit que em posi mascareta, em pos mascareta. És el que toca i és el que he de fer. Ara quan acabi de parlar (es refereix a l’entrevista) me la tornaré a posar. Al final, t’acostumes. Sabem que és una situació estranya i que durant uns mesos l’haurem de dur i tant de bo tothom ho compleixi rigorosament perquè això significarà que hi haurà menys possibilitats de contagi i abans sortirem d’aquesta difícil situació”, ha declarat Toni Nadal.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència