Connect with us

Comunitat

El 46,5% dels autònoms de Balears no ha reprès l’activitat laboral

En el sector de l’hostaleria, només han obert els seus negocis un de cada cinc

Balears és el territori que menys autònoms registra en activitat només per davant de la Comunitat de Madrid, segons assenyala la Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms. Un 53,5% del total es troba en aquests moments treballant, 5 punts per sota de la mitjana estatal.

La Federació ha assenyalat que malgrat que Balears es troba en una situació epidemiològica favorable respecte a altres territoris, no són els únics criteris a tenir en compte a l’hora de reobrir un negoci. En el cas de les Illes, juga un destacat paper el turisme, sector perjudicat durant l’estat d’alarma.

En aquest sentit, Lorenzo Amor, president d’ATA, en declaracions a la Cadena SER ha dit que “s’espera que al llarg d’aquesta setmana la incorporació sigui major en aquests sectors”, que, en el cas de l’hostaleria, “només han obert els seus negocis un de cada cinc”. També ha manifestat que “indubtablement hi haurà sectors en els quals serà més rendible tenir el negoci tancat”. En el sector de l’hostaleria, només han obert els seus negocis un de cada cinc.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència