Connect with us

Comunitat

El Consell ofereix als ajuntaments petits 20 agents de suport per a empresaris i autònoms

El Consell ofereix als ajuntaments petits 20 agents de suport per a empresaris i autònoms

S’encarregaran de la gestió d’ajuts, suport administratiu i de tramitació o informació d’interès

La gestió d’ajuts, suport administratiu i de tramitació o informació d’interès per a empresaris i professionals autònoms derivada de la crisi de la Covid-19, són algunes de les funcions que durà a terme el nou servei creat pel Consell de Mallorca per als ajuntaments.

Es tracta d’una mesura inclosa al pla de reactivació social i econòmica «Mallorca Reacciona» que avui han avançat la presidenta Catalina Cladera i les vicepresidentes Bel Busquets i Aurora Ribot durant una reunió amb els batles i batlesses del Pla i Raiguer de Mallorca, la primera d’una ronda de reunions amb tots els representants de municipis de l’illa.

En aquesta ronda de reunions, es detalla el pla «Mallorca Reacciona» i les mesures que el Consell dirigeix específicament als municipis, als quals destina 40 milions d’euros, que suposen gairebé la meitat dels 89 milions que invertirà el Consell en la reactivació social i econòmica de Mallorca.

El suport a la gestió municipal és un dels eixos principals d’aquest pla i per això el Consell posa a disposició dels municipis de menys de 20.000 habitants 20 agents de suport per resoldre dubtes, gestions i tramitacions derivades de la crisi de la Covid-19. Es tracta d’un canal nou per facilitar a empreses i autònoms la gestió de tota la normativa que ha generat la gestió de la crisi i de quina manera se’n pot beneficiar.

Els 20 agents de suport municipal es desplaçaran als ajuntaments, a on disposaran d’un espai des d’on ajudaran autònoms i empreses a accedir a les diferents ajudes insulars, autonòmiques o estatals per la Covid, informar de protocols de seguretat, fases de desescalada i tramitacions diverses, entre altres qüestions.

Amb aquests 20 agents s’estandarditzen i homogeneïtzen les gestions municipals de professionals autònoms i empreses envers la crisi, alhora que ajuda al teixit empresarial de Mallorca.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència