Connect with us

Oci i Cultura

La Covid-19 obliga a suspendre l’edició d’enguany de la ‘Felanitx Tech Weekend’

La Covid-19 obliga a suspendre l'edició d'enguany de la 'Felanitx Tech Weekend'

L’Àrea de Joventut del Consistori ha mantingut una trobada telemàtica amb els organitzadors per tal d’intercanviar coneixements relacionats amb la innovació tecnològica

El col·lectiu de la Tech Weekend, que el conformen una desena de joves, coordinats per l’àrea de Joventut del Consistori s’han interessat per la situació arran de la pandèmia del coronavirus i han aportat els seus coneixements relacionats amb la innovació tecnològica per si poden servir a sortir d’aquesta crisi.

L’Ajuntament de Felanitx s’ha reunit amb els organitzadors de la convocatòria per posar idees en comú relacionades amb les noves tecnologies. En aquesta reunió, que s’ha celebrat de forma telemàtica, s’han posat damunt la taula propostes relacionades en l’àmbit del comerç, de la formació tant per a la població en general com de sectors concrets, de millores en les infraestructures i serveis existents, etc.

L’organització de la Felanitx Tech Weekend 2020 no s’ha pogut dur a terme per la situació de l’estat d’alarma, és per aquest motiu que la setena edició s’ha cancel·lat. Cada any participen unes dues-centes persones en les diferents activitats que organitza el col·lectiu amb joventut de l’Ajuntament.

L’Àrea de Joventut vol agrair la bona disponibilitat d’aquest grup de voluntaris que cada any dedica part de les seves hores lliures a facilitar un espai de trobada i d’intercanvi d’idees i experiències, així com treure profit de totes aquelles eines i recursos que ens ofereixen les tecnologies de la informació i la comunicació.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència