Connect with us

Comunitat

Balears permetrà la venda d’animals vius, roba i artesania en els mercats a l’aire lliure

Els dies de Mercat: Artà col·locarà papereres de reforç a diferents zones del centre del poble

El Govern considera aquests productes de primera necessitat i per tant es poden vendre en la Fase 1

La Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius permetrà que els mercats a l’aire lliure puguin incloure la venda d’animals vius per al consum, productes tèxtils, estris per a la llar o articles d’artesania, durant la reobertura permesa en la Fase 1 del pla de desescalada.

En aquest sentit, també passen a ser considerats dins aquesta categoria, els productes d’ús diari i reiteratiu, com ara eines de feina, o aquells que no es puguin trobar als establiments comercials del municipi a fi que els col·lectius més vulnerables, com ara gent gran o persones amb mobilitat reduïda, puguin accedir a la seva compra.

Des del Govern es recorda les mesures i condicions de seguretat que hauran de seguir els mercats a l’aire lliure durant la reobertura com ara establir un màxim del 25% de les paradetes habituals i limitar l’aforament a un terç màxim de l’habitual. Alhora, els ajuntaments hauran d’establir els requisits de distància entre les paradetes i les condicions de delimitació del mercat per tal de garantir la seguretat i les distàncies entre venedors, entre clients i venedors, i entre els mateixos clients.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència