Connect with us

Societat

Pateixes d’asma? Aquí et presentam a un assistent virtual

Pateixes d'asma? Aquí et presentam a un assistent virtual

Consisteix en una app que ofereix dades sobre la qualitat de l’aire i et recorda la medicació que has de prendre

Amb el propòsit d’empoderar les persones amb asma perquè puguin tenir un paper actiu en la cura de la seva salut, la multinacional de medicaments Novartis i la fundació sense ànim de lucre Lovexair han creat el primer assistent virtual per als qui sofreixen aquesta patologia.

És una malaltia que afecta l’aparell respiratori i es calcula que afecta a uns dos milions i mig de ciutadans dels diferents territoris de l’estat.

L’app es diu MyAVA i és un avatar que durant el primer contacte ja demana introduir una sèrie de dades personals, mèdiques i d’hàbits als interessats. Una vegada introduïdes totes les dades, la mateixa aplicació elabora un pla personalitzat que s’adapta a cada pacient en funció de la fase de la malaltia en què es troba i que inclou consells i informació de servei. De fet, es converteix en un aliat per al dia a dia i en una eina molt útil durant les visites periòdiques a l’especialista, ja que permet recuperar tots els registres sobre l’asma que s’han anat introduint.

L’assistent virtual va començar a dissenyar-se abans de la pandèmia del coronavirus amb la col·laboració de metges i pacients i es localitza al web de Happy Air.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència