Connect with us

Societat

La cadena Hiper Centro i el cuiner Miquel Calent s’embarquen en la campanya ‘d’aquí’

La cadena Hiper Centro i el cuiner Miquel Calent s’embarquen en la campanya 'd'aquí'

Els pilars d’aquesta col·laboració seran la promoció i posada en valor del producte balear

La cadena d’alimentació Hiper Centro i el cuiner Miquel Calent han decidit juntar esforços en un nou projecte de llarg recorregut, anomenat ‘d’aquí’.

Els pilars d’aquesta col·laboració seran: La promoció i posada en valor del producte balear mantenint la visibilitat del producte local i reforçant els vincles amb els productors. L’activació d’una autèntica economia circular que inclogui tots els sectors productius, afavorint el benestar de la societat illenca. La defensa de la sostenibilitat i del medi ambient impulsant programes d’eficiència energètica i mesures respectuoses amb l’entorn. I el reforç de les accions socials i solidàries fent costat als que més ho necessiten en aquests moments de dificultat.

Hiper Centro i Miquel Calent, una aliança basada en uns valors comuns i amb un objectiu molt clar: potenciar el sector agroalimentari de les Balears.

La voluntat de les dues parts és activar una autèntica economia circular que inclogui tots els sectors productius, afavorint el benestar de la societat illenca

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència