Connect with us

Actualitat

Manacor decideix reobrir els aparcaments públics de Na Camel.la i la plaça de Sant Jaume

Manacor suspèn la zona blava en tot el municipi i decideix tancar també els aparcaments públics, excepte per als abonats

A partir del pròxim dilluns

A partir de dilluns dia 18 els aparcaments municipals de Manacor tornaran a obrir per a tots els usuaris amb el seu horari habitual (24 h) per tal de facilitar la recuperació gradual de la normalitat i l’accés al centre de la ciutat, segons ha informat el Consistori aquest divendres.

Per tal de garantir la seguretat dels usuaris i treballadors dels aparcaments soterrats, s’han adoptat les mesures de prevenció de contagi del coronavirus SARS-CoV-2 recomanades per les autoritats sanitàries:

  • Respectar la distància de seguretat mínima de 2 m. Per tal de facilitar que els usuaris puguin mantenir la distància de seguretat al caixer, s’ha habilitat una zona d’espera.
  •  Serà obligatori l’ús de mascareta per evitar contagis.
  • Es recomana evitar tocar les diverses superfícies dels aparcaments soterrats. De totes maneres, s’ha adaptat un protocol estricte de neteja i desinfecció per les màquines i el terra.
  •  Recordar que es pot pagar al caixer amb mòbil o targeta de crèdit.
  •  A l’aparcament es facilitarà gel hidroalcohòlic per a la desinfecció dels usuaris.
  • Per la seva part, els treballadors de la SAM han adaptat la neteja a la nova situació i s’augmentaran les freqüències de desinfecció de les màquines i espais.
  • A més a més, s’han instal·lat cartells informatius recordant als usuaris les normes de seguretat.

El servei d’ORA de Manacor serà el següent a reprendre l’activitat en les pròximes setmanes. Pel que respecte a la zona costanera de Porto Cristo, de moment no es preveu reobrir ni l’aparcament i ni l’ORA.

Pel que respecte a Porto Cristo, de moment no es preveu reobrir ni l’aparcament i ni l’ORA

Són tendència