Connect with us

Oci i Cultura

Interior reconeix la bona tasca de dos policies tutors d’Algaida

Interior reconeix la bona tasca de dos policies tutors d'Algaida

En matèria de projectes innovadors i preventius en l’àmbit escolar

La Conselleria d’Interior ha fet arribar a l’Ajuntament d’Algaida sengles felicitacions públiques al cap de la Policia Local d’Algaida, Joan Oliver i a Julià Garcia, com a policies tutors, amb relació al projecte de les rutes escolars posades en marxa en el passat curs 2018-2019.

Aquest reconeixement públic reconeix la tasca en projectes innovadors i preventius en l’àmbit escolar.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, apunta que “aquesta felicitació pública és un reconeixement a la bona tasca que fan els nostres policies i, en aquest cas, tot el que fa referència als policies tutors que pensam que és especialment important perquè fan feina en l’educació dels nostres infants, que al cap i a la fi són el futur del nostre poble. Amb les rutes escolars, no només els protegeixen i fan que puguin circular de forma més segura sinó que també formen i eduquen en el respecte per l’entorn i en tenir un municipi més habitable i sostenible”.

Les rutes escolars d’Algaida tenen 4 punts de sortida corresponents a cada línia de ruta escolar del nucli urbà, estan indicades amb els colors dels Cossiers:

-1 línia verda carrer de sa Quarterada.
-2 línia vermella a sa Plaça.
-3 línia groga a la creu des Colomer.
-4 línia blanca (simbolitza la Dama) a la cruïlla Metge Verger, Joan Alcover i Pare Bartomeu Pou.

Tots els nins i nines es poden reunir en el punt més pròxim a casa seva per partir tots junts a peu cap a l’escola. Les línies conflueixen en el carrer de la Ribera que roman tancada a la circulació fins passada l’hora d’arribada al col·legi Pare Bartomeu Pou.

El trànsit, en els carrers afectats per les rutes escolars, es tanca a partir de les 8.40h i es restableix poc després de les 9.00h.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com