Connect with us

Comunitat

Creen un tauler d’anuncis per llogar habitatges “entre infermeres” a Balears

Coiba posa en marxa un servei gratuït per ajudar a trobar allotjament “a les infermeres que es desplacen a les Illes per treballar durant l’estiu”

El Col·legi Oficial d’Infermeria dels Illes Balears (Coiba) ha posat en marxa un servei gratuït per ajudar a trobar allotjament “a les infermeres que es desplacen a les Balears per treballar durant l’estiu”.
Segons expliquen, el Coiba, seguint un model de tauler d’anuncis, aprofitarà la plataforma web per “publicitar l’oferta d’habitacions, apartaments o habitatges d’infermeres col·legiades que desitgin llogar-les a altres infermeres que venguin de fora i necessitin allotjament”.

Així, detallen que “qualsevol infermera o infermer col·legiat en el Coiba pot, a través del Portal del Col·legiat (amb el seu usuari i contrasenya) enviar la informació bàsica del seu anunci, que comprovarà l’aparició de les dades imprescindibles i posteriorment ho publicarà en obert a l’apartat de ‘Serveis col·legials/Tauler d’anuncis’.

D’aquesta manera, assenyalen que si ben únicament els col·legiats poden oferir habitatges, l’oferta serà visible per a totes les persones, encara que no estiguin encara col·legiades a Balears.

En una primera fase, ja en marxa, el Coiba està convidant a tots els col·legiats que tinguin espai disponible per a allotjament a oferir-ho a través del portal del col·legiat, si desitgen participar en aquest programa.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència