Connect with us

Comunitat

Creen un tauler d’anuncis per llogar habitatges “entre infermeres” a Balears

Coiba posa en marxa un servei gratuït per ajudar a trobar allotjament “a les infermeres que es desplacen a les Illes per treballar durant l’estiu”

El Col·legi Oficial d’Infermeria dels Illes Balears (Coiba) ha posat en marxa un servei gratuït per ajudar a trobar allotjament “a les infermeres que es desplacen a les Balears per treballar durant l’estiu”.
Segons expliquen, el Coiba, seguint un model de tauler d’anuncis, aprofitarà la plataforma web per “publicitar l’oferta d’habitacions, apartaments o habitatges d’infermeres col·legiades que desitgin llogar-les a altres infermeres que venguin de fora i necessitin allotjament”.

Així, detallen que “qualsevol infermera o infermer col·legiat en el Coiba pot, a través del Portal del Col·legiat (amb el seu usuari i contrasenya) enviar la informació bàsica del seu anunci, que comprovarà l’aparició de les dades imprescindibles i posteriorment ho publicarà en obert a l’apartat de ‘Serveis col·legials/Tauler d’anuncis’.

D’aquesta manera, assenyalen que si ben únicament els col·legiats poden oferir habitatges, l’oferta serà visible per a totes les persones, encara que no estiguin encara col·legiades a Balears.

En una primera fase, ja en marxa, el Coiba està convidant a tots els col·legiats que tinguin espai disponible per a allotjament a oferir-ho a través del portal del col·legiat, si desitgen participar en aquest programa.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com