Connect with us

Comunitat

El Govern dóna per acabat el present curs escolar de manera presencial

Es mantindrà l’estructura d’ensenyament ‘en línia’ mantingut des de l’inici del confinament

Els alumnes de les Illes no tornaran als centres educatius aquest curs. El Govern finalment ha pres la decisió que els nins menors de sis anys no es reincorporin aquest curs, com ja havia plantejat fa unes setmanes el govern espanyol per tal de facilitar la conciliació de les famílies. Els estudiants de 6è de Primària, 4t d’ESO, 2n de Batxillerat i últims cursos d’FP i Ensenyaments de Règim Especial podran assistir a tutories concertades. Es mantindrà l’estructura d’ensenyament ‘en línia’ mantingut des de l’inici del confinament. Els nins i nines que assisteixen a centres d’Educació Especial tampoc tornaran a les aules aquest curs.

El conseller d’Educació, Martí March, ha participat aquest dijous en la reunió de les comunitats autònomes amb la ministra Celaá en la qual ha exposat la preocupació del govern de l’estat per la tornada a les aules dels nins més petits davant la dificultats d’aplicar les mesures de seguretat indicades per a evitar els contagis. March ha explicat que diversos territoris han coincidit en aquest punt.

Sindicats, directors i el sector de la concertada van mostrar la seva oposició total sobre el retorn dels estudiants aquest curs (previst a partir del dia 25 de maig inicialment).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència