Connect with us

Comunitat

Comença el procés d’escolarització per al curs 2020/21

Comença el procés d’escolarització per al curs 2020/21

Un tràmit que es fa per primera vegada preferentment de forma telemàtica, per complir amb la normativa establerta per la COVID-19

A partir d’aquest dijous comença la primera part del procés d’escolarització per al curs 2020/21 amb dos procediments. Per una part s’inicia l’escolarització a centres de primer cicle d’educació infantil (0-3 anys) a centres públics i de la xarxa complementària (el llistat es pot consultar a la página web del IEPI) per obtenir una plaça escolar; i per l’altra,  s’inicia el procés d’adscripció per l’alumnat que acaba 6è d’infantil, 6è de primària i 4t d’ESO, i ha de continuar els seus estudis a d’altres centres, adscrits al seu d’origen.

Cal recordar que degut a l’estat d’alarma declarat amb motiu de l’emergència sanitària de la COVID-19 s’han modificat els processos d’escolarització del curs 2020-21 i de manera excepcional, la sol·licitud de plaça per adscripció i admissió s’haurà de presentar preferentment de manera telemàtica en els processos d’escolarització dels nivells d’infantil, primària, secundària i batxillerat.

Els centres escolars, juntament amb les oficines d’escolarització, resoldran per via telefònica o telemàtica els dubtes i les dificultats sorgits entre els usuaris. Les famílies que no hagin pogut fer el tràmit telemàticament, hagin de presentar documentació que no es pugui consultar telemàticament o hagin fet el tràmit amb DNI/mòbil hauran de ser ateses presencialment.

Els usuaris només hauran de presentar als centres la documentació relativa al procés si l’Administració no la pot consultar telemàticament.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència