Connect with us

Actualitat

Manacor crea un portal web amb l’objectiu de facilitar el procés d’escolarització

Manacor crea un portal web amb l’objectiu de facilitar el procés d’escolarització

Des de l’Ajuntament, s’ha fet incís en què aquesta eina és únicament de consulta, en cap cas de tramitació

A causa de la situació actual els centres educatius del municipi no podran dur a terme jornades de portes obertes presencials. Per aquest motiu, el departament d’Educació de l’Ajuntament de Manacor ha decidit crear “Tria el teu centre” (https://triaelteucentre.cat/), un portal web que permet consultar el mapa escolar del municipi.

El web s’ha dut a terme a partir de la feina i coordinació de tots els centres d’educació infantil i primària, que han apostat per crear un portal web en el qual, amb un sol clic, la ciutadania tingués accés a tota l’oferta educativa disponible al municipi. Així, al web s’hi pot trobar informació de cada centre: presentació, enllaços web, projecte educatiu o les passes per realitzar el procés d’escolarització; conformant així una radiografia de l’oferta educativa de Manacor. Des de l’Ajuntament, s’ha fet incís en què aquesta eina és únicament de consulta, en cap cas de tramitació.

Segons el regidor d’Educació, Mateu Marcé, “cream una web centrada en el municipi amb l’objectiu de facilitar a les famílies el procés d’escolarització”. A més, “totes les famílies que duguin a terme el procés per primera vegada rebran una carta amb tota la informació necessària”, ha ressaltat.

Són tendència