Connect with us

Oci i Cultura

Ens quedam amb les ganes de veure a Txarango

Ens quedam amb les ganes de veure a Txarango

El grup anul·la la seva gira de comiat, que contemplava fins a tres actuacions a Manacor el pròxim mes d’agost

Txarango ha anunciat aquest dimarts l’anul·lació de la seva gira de comiat definitiu a causa del coronavirus. La banda ho ha fet públic a través d’un comunicat.

La decisió tira pel terra les expectatives creades a Mallorca i principalment a Manacor després que la banda decidís fa uns mesos dur a terme fins a tres actuacions consecutives (els dies 13, 14 i 15 d’agost) en la capital del Llevant.

Aquest és el comunicat on anuncien la decisió adoptada:

ESTIMADES I ESTIMATS, desitgem que us trobeu en la millor de les condicions possibles. Vivim moments duríssims. Igual que ha passat amb la vida i el dia a dia de pràcticament tothom, la crisi del covid-19 ha fet saltar pels aires tots els nostres plans.

Portem més d’un any posant tota l’energia de les nostres vides en el projecte d’una gira tan especial com complexa. El govern no ha donat cap mesura concreta per al món de la música en directe i no tenim cap horitzó de previsió on agafar-nos. La gira d’‘El gran circ’ hauria de començar les properes setmanes i, com és evident, ens veiem obligats a cancel·lar-la. Si més no, tal com estava prevista.

És un cop duríssim, però què us hem de dir, ho és tota la situació col·lectiva que estem vivint. La salut del públic i de totes les persones implicades en els nostres concerts són la nostra prioritat absoluta. Aprofitem aquestes paraules per enviar una gran abraçada confinada plena dels nostres millors desitjos.

Com ja sabeu, ‘El gran circ’ és una gira molt complexa, amb moltes especificitats que la fan pràcticament impossible de traslladar en el temps.

Estem treballant de valent per donar una resposta a tota aquesta situació, intentant veure en què podem reconvertir la nostra gira. No és una tasca senzilla, ja que no sabem quan i com es podran dur a terme esdeveniments musicals en directe. Tenim al davant un futur molt incert, però estem totalment compromesos a programar nous concerts per acollir totes les persones que tenen la seva entrada i, com és evident, retornar els diners a totes aquelles que així ho vulguin o no puguin venir a aquests nous concerts.

Us demanem comprensió i paciència. Esperem poder donar-vos totes aquestes notícies els propers dies!

Per tancar aquest escrit amb una mica de llum, apunteu aquesta data:

19 de juny, 4t disc de Txarango.

Una abraçada des d’aquest país on sobren soldats i falten metges. Ara més que mai, amor infinit.

Són tendència