Connect with us

Vist a les xarxes

L’estat d’alarma es cola en el ple de Manacor

23.10 hores de la nit i el regidor d’Unides Podem, Carles Grimalt, planteja al batle la impossibilitat de traslladar-se a casa seva…

L’Ajuntament de Manacor va celebrar via telemàtica la sessió plenària corresponent al mes de maig. La sessió que es va iniciar a les 19.00 hores del capvespre es va perllongar més enllà de les 23.00 hores de la nit. L’actual estat d’alarma prohibeix el transit de persones pels carrers a partir d’aquesta hora, tret que portin una autorització expressa. Precisament aquest punt va ser el que va tancar la sessió després que el regidor d’Unides Podem plantegés aquest dubte al batle, Miquel Oliver. Carles Grimalt, davant la impossibilitat de traslladar-se a casa seva donada l’hora, ja donava per fet que hauria de quedar-se a passar la nit sencera tancat en l’edifici municipal. El regidor en qüestió, conjuntament amb els regidors Sebastià Llodrà, Sebastià Nadal i el mateix batle, Miquel Oliver, havien participat de la sessió plenària des dels seus respectius despatxos de l’Ajuntament. La consulta de Grimalt va provocar més d’una cara de circumstància entre els assistents a la sessió telemàtica. Finalment, el temor i els dubtes van quedar resoltes del tot després que el batle li digués que no és preocupes per l’assumpte perquè disposaria d’una autorització signada.

Llastima que els periodistes haguéssim d’esperar gairebé quatre hores per a poder assistir a un dels moments més entretinguts de la sessió. La situació va valer l’espera. Irrepetible.

Són tendència