Connect with us

Actualitat

Cap platja del municipi de Manacor disposarà aquest estiu del servei de gandules i para-sols

Cap platja del municipi de Manacor disposarà aquest estiu del servei de gandules i para-sols

La concessionària del servei havia plantejat una sèrie d’exigències compensatòries a l’Ajuntament que no han pogut ser ateses i la renovació del contracte no s’ha fet efectiu

La incertesa de la temporada d’estiu sobrevola Mallorca. I els concessionaris dels serveis de les platges no són ni molt manco una excepció. Per aquest motiu, alguns empresaris del sector han decidit aquest any renunciar a seguir prestant els mateixos serveis que aquests últims anys. En el cas concret del municipi de Manacor, l’empresari encarregat del servei durant els últims anys, Tomàs Sureda, hauria exigit una sèrie de compensacions econòmiques a l’Ajuntament per poder renovar el servei de cara a aquesta pròxima temporada. Sureda, en un primer moment, hauria demanat un rebaixa del 50% del cànon de la Demarcació de Costes. Aquesta petició, amb el pas dels dies, va arribar a ser del 100%. L’Ajuntament de Manacor no ha pogut atendre cap d’aquestes peticions, entre altres coses perquè no són assumptes de la seva competència administrativa poder resoldre.

Per aquest motiu, la renovació del servei amb vista a la nova temporada d’estiu no s’ha pogut resoldre i l’adjudicació no s’ha fet efectiva. Aquesta circumstància farà que alguns serveis que venia prestant l’empresa adjudicatària no existesquin de cara a la propera temporada: els usuaris de les platges del municipi de Manacor no podran disposar aquest any ni de gandules ni tampoc de para-sols, entre altres serveis.

L’Ajuntament de Manacor, per la seva part, assumirà la neteja integral de totes les platges del municipi.

L’Ajuntament de Manacor assumirà la neteja integral de totes les platges del municipi

Són tendència