Connect with us

Societat

Una improvisada piscina a la balconada

Les xarxes socials obrin un debat per saber si l’edifici suportaria el pes

Sí, com llegeixen, algú ha decidit combatre l’ona de calor tirant d’enginy i temeritat. Amb unes lones de plàstic enganxades a la barana va fer una espècie d’estany i després solament va ser necessari omplir-ho amb aigua. De moment no se sap res dels protagonistes. A la fotografia penjada a les xarxes socials, apareix un nin amb mitja rialla, però es desconeix on està aquesta piscina o si es tracta d’una estampa actual.

L’usuari @goatinho– va ser el primer en compartir la instantània amb èxit. Al costat de la imatge on surt el nin la mar de feliç es podia llegir: “Nosaltres estem vivint en 2017 i aquest nin ja està en el 3017”. Va fer el tuit diumenge passat i ja acumula prop de 30.000 retuits i gairebé 40.000 ‘m’agrada’.

Arran d’aquesta broma inicial va començar tot un debat a internet. Entre bromes, acudits i memes sobre l’ocurrència dels pares que van idear aquesta piscina va sorgir un dubte: la balconada aguantarà el pes de l’aigua? És segur que nedi un nin aquí?. El debat està obert.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència