Connect with us

Societat

Una improvisada piscina a la balconada

Les xarxes socials obrin un debat per saber si l’edifici suportaria el pes

Sí, com llegeixen, algú ha decidit combatre l’ona de calor tirant d’enginy i temeritat. Amb unes lones de plàstic enganxades a la barana va fer una espècie d’estany i després solament va ser necessari omplir-ho amb aigua. De moment no se sap res dels protagonistes. A la fotografia penjada a les xarxes socials, apareix un nin amb mitja rialla, però es desconeix on està aquesta piscina o si es tracta d’una estampa actual.

L’usuari @goatinho– va ser el primer en compartir la instantània amb èxit. Al costat de la imatge on surt el nin la mar de feliç es podia llegir: “Nosaltres estem vivint en 2017 i aquest nin ja està en el 3017”. Va fer el tuit diumenge passat i ja acumula prop de 30.000 retuits i gairebé 40.000 ‘m’agrada’.

Arran d’aquesta broma inicial va començar tot un debat a internet. Entre bromes, acudits i memes sobre l’ocurrència dels pares que van idear aquesta piscina va sorgir un dubte: la balconada aguantarà el pes de l’aigua? És segur que nedi un nin aquí?. El debat està obert.

 

Són tendència