Connect with us

Actualitat

El Llevant registra un lleuger repunt de casos de contagi en les últimes 48 hores

La planta destinada als pacients de la Covid-19 ha passat de 2 a 8 ingressats, segons les dades oficials d’aquest divendres fetes públiques per l’hospital de Manacor

El nombre de casos positius per coronavirus a la comarca de Manacor ha experimentat un lleuger repunt en aquestes últimes 48 hores, segons les xifres oficials que ha anunciat aquest divendres el departament de comunicació de l’hospital de Manacor. La xifra total ara com ara és de 8 pacients ingressats en planta i 3 a l’UCI. El passat dimecres, el nombre de pacients hospitalitzats en planta havia minvat fins a 2 únics casos. Aquesta xifra, tot i ser baixa, s’ha triplicat en només dos dies.

Altres fonts de l’hospital, consultades per defrancdigital.com, parlen de què només en el dia d’avui s’haurien produït 7 nous ingressos, que no figuren lògicament en les dades oficials anunciades per l’hospital a primera hora del matí, i de 14 persones que estarien pendents de conèixer el diagnòstic de les proves que les haurien practicat en aquestes últimes hores. Caldrà estar pendents de si aquestes dades es confirmen o no aquest dissabte en la pròxima comunicació que farà el centre hospitalari.

Entre les notícies positives, cal recordar que el mateix hospital comarcal anunciava a darrera hora del dia d’ahir que una mare i el seu fill haurien abandonat l’UCI després de vint-i-un dies. Ambdós casos romanen a hores d’ara hospitalitzats en planta.

Altres fonts consultades per defrancdigital.com, parlen de 7 nous ingressos, que no figuren de moment en les dades oficials anunciades per l’hospital a primera hora del matí, i de 14 persones que estarien pendents de conèixer el diagnòstic de les proves

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència