Connect with us

Actualitat

L’IBAVI construirà habitatges de protecció pública en el carrer de s’Aigo de Felanitx

L'IBAVI construirà habitatges de protecció pública en el carrer de s'Aigo de Felanitx

La promoció, que tendrà entre dotze i setze vivendes, comptarà en planta baixa i dos pisos

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, i el batle de Felanitx, Jaume Montserrat, tancaren aquest passat dimecres un acord per signar un conveni de cessió d’un solar del municipi, ubicat en el carrer de s’Aigo, per construir habitatges de protecció pública per part de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI).

La decisió s’ha acordat durant una videoconferència, en la qual també han participat altres membres de l’equip de govern de l’Ajuntament, així com el director general d’Habitatge, Eduard Robsy, i la gerent de l’IBAVI, Cristina Ballester.

La cessió del solar per part de l’Ajuntament permetrà la construcció, a càrrec de l’IBAVI, d’entre dotze i setze habitatges de protecció oficial. Es tracta d’un solar de 452 metres quadrats i en el qual es pot construir planta baixa i dos pisos.

La solució que s’adopti per als aparcaments —que dependrà de l’Ajuntament— serà la que determinarà el nombre final d’HPO de què es podrà disposar, però que serà d’un mínim de dotze.

El conseller Marc Pons ha destacat la importància de la col·laboració institucional per fer possible l’increment d’habitatges de protecció i ha assegurat que, tot i que la crisi provocada per la COVID-19 obliga a replantejar moltes actuacions, la construcció d’habitatge continuarà sent una prioritat.

Són tendència