Connect with us

Actualitat

Els Serveis Socials de Son Servera posen en el mercat un nou sistema de targeta moneder

Serveis Socials de Son Servera

Permetrà comprar aliments i productes bàsics en els comerços locals sense necessitat d’acudir a recollir-los

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Son Servera han canviat la seva manera de fer arribar els aliments i productes bàsics a la ciutadania que ho pugui necessitar. Així, des d’ara, en lloc de fer donació d’aliments directament, l’Ajuntament disposa per a qui ho necessita d’una targeta carregable que servirà per adquirir aliments i productes de necessitats bàsiques en els comerços del municipi.

Aquesta targeta tindrà un valor monetari definit pels Serveis Socials i que es correspon a la mateixa quantitat que la que es destinaria a aliments i que dependrà de la quantitat de persones que formin el nucli familiar.

L’objectiu és no condicionar l’alimentació de qui rep l’ajuda i que així puguin elegir quins productes volen consumir, i facilitar també l’accés a aquests a productes frescs que garanteixin una alimentació sana i equilibrada, a més d’evitar l’estigmatització d’haver d’acudir a recollir els aliments o productes d’higiene i també alhora beneficiar el comerç local, on podran anar a comprar els productes. Per sol·licitar aquesta targeta només cal posar-se en contacte amb els Serveis Socials. Totes aquelles persones que ja rebin el servei de donació d’aliments rebran la targeta automàticament.

“És una manera més àgil, segura i humana per ajudar a pal·liar les dificultats dels nostres veïnats i, a més, una forma de normalitzar la situació, que qui vulgui menjar arròs pugui fer-ho el dia que vulgui, puguin anar a comprar i no a Serveis Socials, etc.”, ha declarat Margalida Bonet, regidora de l’àrea.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com