Connect with us

Vist a les xarxes

El batle Oliver sobre el passeig Ferrocarril: “Sembla que la iniciativa ha tengut bona acollida”

El batle sobre la decisió de peatonitzar unes hores al dia el passeig Ferrocarril de Manacor: "Sembla que la iniciativa ha tengut bona acollida"

El Consistori a través de les xarxes socials ha divulgat avui mateix aquesta fotografia

L’Ajuntament de Manacor anunciava aquest mateix dimecres que havia pres la decisió de tancar durant unes hores al dia dues vies destinades al trànsit de cotxes per tal d’afavorir la mobilitat de totes aquelles persones que decideixen sortir a passejar o fer esport durant les hores que es permet.

La decisió de l’equip de govern afecta un tram del passeig del Ferrocarril de Manacor, entre el carrer Conilles i l’entrada de Porto Cristo, que es destinarà a l’ús únicament dels vianants entre les 18 i les 23 hores del vespre i un tram entre el carrer Bordils i la Costa d’en Blau de Porto Cristo, entre les 14 hores del capvespre i les 23 hores.

En el mateix comunicat emes pel Consistori, el regidor de Mobilitat, Sebastià Llodrà, aprofitava la comunicació per anunciar que “aquesta mesura, començaria a aplicar-se a partir d’avui i fins a nou avis”. Avui capvespre, minuts després de les 19.00 hores, el mateix Ajuntament ha compartit a les xarxes socials una imatge del passeig Ferrocarril on es podien veure a molts d’al·lots circulant per la zona amb bicicleta o patinets, entre altres vianants. El batle Oliver ha comentat el moment dient “sembla que la iniciativa ha tengut bona acollida”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència