Connect with us

Actualitat

Els grups polítics de l’Ajuntament de Felanitx donen la seva assignació econòmica a Creu Roja i Càritas

Els grups polítics de l'Ajuntament de Felanitx donen la seva assignació econòmica del mes de maig a Creu Roja i Càritas

La quantitat suma 1.800 euros

Els sis partits polítics que conformen el consistori, PSOE, BLOC, PI, PP, UP i VOX han donat la seva assignació econòmica del mes de maig a Creu Roja i Càritas per la compra d’aliments i bens de primera necessitat.

Els grups municipals han donat 1.800 euros per lluitar contra el coronavirus. Aquesta quantia s’extreu de la designació de cada grup polític amb representació a l’Ajuntament i de la quantia que reb cada regidor.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat en representació de l’equip de govern, ha indicat «ara més que mai la ciutadania ha de sabre que políticament esteim units, que tots tenim el mateix color i que lo important ara són les persones i com afronten el seu dia a dia».

La portaveu del PP, Catalina Soler ha manifestat, «hem acordat amb tots els partits polítics de Felanitx fer la donació de l’aportació municipal perquè creim que encara que siguin pocs doblers faran una gran ajuda als felanitxers que ho necessiten».

Per la seva banda la portaveu de Unides Podem, Lina Ramon diu «que forma part del codi ètic del partit donar part dels sous dels seus càrregs a causes socials, per això, ens afegim a la donació de l’assignació municipal». Xisco Monserrat de VOX ha dit que «el partit entrega la seva quantia econòmica ben igual que ho està fent la formació en el marc de les accions solidàries de l’organització política».

Cada partit rep mensualment 100 euros, mentre que per cada regidor la formació rep 70 euros, per tant l’aportació total és de 1.800 euros, segons ha informat el mateix Consistori.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència