Connect with us

Comunitat

Detingut un home a Palma per conduir sense permís de circulació

Detingut un home a Palma per conduir sense permís de circulació

També està sent investigat per si hauria participat en algun robatori

Aquest dilluns passat, agents de la Policia Nacional van procedir a la detenció d’un home de 24 anys d’edat, d’origen romanès, que circulava amb un cotxe sense permís de conduir. L’arrestat també portava un telèfon mòbil procedent d’un robatori amb violència i intimidació, segons ha informat el cos policial.

Els fets van ocórrer dilluns passat, quan agents de la Policia Nacional estaven realitzant un control de vehicles i persones, en l’entrada al poblat de Son Banya. Durant el control, es va donar l’alt a un vehicle conduït pel presumpte autor. Una vegada comprovada la seva identitat, es va constatar que el mateix conduïa el vehicle sense permís de conduir, per la qual cosa va ser detingut per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Després de realitzar un altre tipus de comprovacions, es va esbrinar que el telèfon que portava l’hauria obtingut a través d’un robatori amb violència denunciat el mes d’abril passat de l’any 2018, on tres joves van abordar a un altre jove, sostraient-li a punta de navalla, el mòbil que duia, que és el mateix que duia l’ara detingut.

A més del telèfon, també li va ser intervinguda una màscara de camuflatge tipus paintball, per a esbrinar si pogués haver estat utilitzada en algun fet delictiu, per la qual cosa la recerca continua oberta.

 

Són tendència