Connect with us

Oci i Cultura

El pintor Miquel Barceló participa d’una subhasta benèfica contra la Covid-19

El pintor Miquel Barceló participa d'una subhasta benèfica contra la Covid-19

Les quantitats recollides es destinaran a la labor de Metges Sense Fronteres, Creu Roja i Càritas per a combatre la crisi sanitària

Un total de 28 obres d’artistes com Ballester, Barceló, Chillida, Feito, Genovés, Klein, Tàpies, Palència o Antonio López, surten a subhasta pel procediment de licitació on-line. Subatas Segre (que no cobra comissió al comprador), fins al pròxim 6 de maig a les 18 hores.

Aquesta iniciativa ha sorgit, durant la reclusió, entre un grup d’amics del sector cultural i amants de l’art contemporani que, sensibilitzats per la dramàtica situació que estem vivint a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, va decidir promoure aquesta subhasta benèfica en la qual els veritables protagonistes han estat els artistes i llegats d’artistes que s’han bolcat amb total i absoluta generositat, així com la dels de col·leccionistes que així mateix han col·laborat donant obra, i sense els quals hagués estat impossible dur a terme aquesta iniciativa.

El total dels doblers recaptats es destinarà a Metges Sense Frontera, la Creu Roja i Càritas.

Per a poder realitzar licitacions cal donar-se d’alta en la web de Subastas Segre amb temps suficient per a poder participar. Les licitacions es realitzaran des de la pròpia web i s’actualitzaran permanentment de manera automàtica.

Són tendència