Connect with us

Vist a les xarxes

Sánchez no té assegurats els suports necessaris per aprovar la pròrroga de l’estat d’alarma

Sánchez situa per primera vegada l'inici del desconfinament durant la segona quinzena del mes de maig

Aquest dimecres al Congrés dels Diputats

El govern espanyol no té gens clar ara mateix poder mantenir l’estat d’alarma. Aquest dimecres la pròrroga ha de tornar a passar pel Congrés dels Diputats però, de moment, Pedro Sánchez no té assegurats els suports necessaris per tirar-la endavant.

Després de vuit setmanes d’estat d’alarma, amb tres pròrrogues, l’oposició i fins i tot els partits que van donar suport a la investidura comencen a perdre la paciència. Aquest dilluns, tant el PP com ERC ja van anunciar que no estan per la labor de votar a favor de la prorroga.

Per aquest motiu, des del govern espanyol han redoblat la pressió sobre els partits amb representació al Congrés i asseguren que una pròrroga és l’única via per fer una desescalada amb garanties. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, en roda de premsa, fins i tot va arribar a dir: o estat d’alarma o caos.

Des del PP consideren que no es donen les circumstàncies per donar suport a una pròrroga de l’estat d’alarma. Una resposta que no ha fet gens de gràcia al govern de Sánchez. El ministre José Luís Ábalos va acusar el PP d’irresponsable.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència