Connect with us

Actualitat

Vol el Govern tancar els centres de salut de S’Horta i Ca’s Concos?

Vol el Govern tancar els centres de salut de S'Horta i Ca's Concos?

El PP denuncia les intencions de la Conselleria de Salut i exigeix al batle de Felanitx que actuï

El Partit Popular de Felanitx ha donat la veu d’alarma en aquestes últimes hores després de denunciar que la Conselleria de Salut pretén tancar les Unitats Bàsiques de Salut (UBS) de S’Horta i Ca’s Concos, arran de l’actual alerta sanitària.

Els populars exigeixen al batle, Jaume Monserrat, “que no ajupi el cap i es posi ferm en aquest sentit per a evitar tal mesura”.

La portaveu del grup municipal del PP, Catalina Soler, s’ha manifestat a favor de mantenir actives les mesures de seguretat per la Covid-19 “però sense tancar, en cap cas, cap de les Unitats Bàsiques de Salut repartides pel municipi”. En aquest sentit, afegeix que “hi ha moltíssimes persones que no poden desplaçar-se fins al centre Felanitx per a ser ateses”.

Per tot això, demana que “deixin de jugar amb la salut dels felanitxers i no retallin serveis bàsics com és aquest. Estem treballant en positiu amb l’equip de govern però no consentirem aquest tipus de decisions que tant de mal poden ocasionar al nostre municipi”, han ressaltat en el seu comunicat de denúncia.

Els populars exigeixen al batle, Jaume Monserrat, “que no ajupi el cap i es posi ferm en aquest sentit per a evitar tal mesura”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència