Connect with us

Comunitat

Un nou mort, després de dos dies sense víctimes, situa en 198 el nombre de defuncions a Balears

L'Hospital de Manacor, en una setmana, redueix a la meitat el nombre de pacients ingressats per contagis

La xifra de contagis registrats s’ha incrementat amb dos nous casos en les últimes hores

La Conselleria de Salut ha comptabilitzat un nou mort amb coronavirus a Balears aquest dimarts, després de dos dies sense víctimes mortals de la COVID-19, la qual cosa situa el nombre de morts per la pandèmia en 198 a les illes.

Segons les dades avançades per la presidenta del Govern, Francina Armengol, en el Parlament, la xifra de contagis registrats s’ha incrementat amb dos nous casos, aconseguint els 1.910 infectats.

El Ministeri de Sanitat ha informat que l’increment d’infectats ha estat del 0,1% a les Illes. Quant a la incidència acumulada de la malaltia en els últims 14 dies, és de 12,44 casos cada 100.000 habitants.

Des d’aquest dilluns s’han produït 13 noves altes, amb el que el número total de curats ascendeix a 1.307. Els casos que han requerit hospitalització a Balears ascendeixen a 1.110 des de l’inici de la pandèmia fins a aquest dimarts, que són 8 més que el dilluns.

Hi ha hagut a més un ingrés en l’UCI (el dilluns no va haver-hi cap) amb el que les persones hospitalitzades en vigilància intensiva a Balears des del començament de la pandèmia sumen 168.

Són tendència