Connect with us

Vist a les xarxes

El PP transmet a Sánchez que “no donaran suport” a la pròrroga de l’estat d’alarma

El PP transmet a Sánchez que "no donaran suport" a la pròrroga de l'estat d'alarma

I el govern espanyol avisa a Casado: “Estat d’alarma o caos”

Dissabte passat, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va dir que parlava amb els líders de l’oposició tots els dilluns, fet que neguen des del PP. “Dur sense contactar 14 dies: des del 20 d’abril. I aquest dia acumulava 17 dies sense contactar: des del 4 d’abril. I aquest dia duia 13 dies sense cridar: des del 23 de març”, assenyalen des de les files populars.

“En els termes en què la coneixem, no podem donar suport a la pròrroga a l’estat d’alarma”, ha declarat aquest dilluns, Pablo Casado en Onda Cero, hores abans de parlar per telèfon amb Pedro Sánchez, per a tractar precisament aquest assumpte. La prolongació de l’excepcional mesura, segons el líder del PP, “no té sentit més enllà de 60 dies”.

La responsabilitat

L’Executiu, en canvi, considera que sense el paraigua de l’estat d’alarma la gestió de la pandèmia es fa impossible, perquè les lleis sanitàries no tenen la mateixa força, en un moment en el qual la incidència de casos és encara real. Els col·laboradors de Sánchez no creuen que els populars votin en contra dimecres que ve.

Són tendència