Connect with us

Societat

Et ve de gust un tast de vi virtual?

Et ve de gust un tast de vi virtual?

Es faran amb vins comercials i els sommeliers indicaran les marques de qualitat, les varietats, el mètode d’elaboració, el municipi i l’illa

La conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha organitzat una campanya de promoció del vi de les Illes Balears. Es farà, a partir del 6 de maig, amb el suport de l’Associació Balear de Sommeliers (ABS). La idea és donar suport al sector del vi, malmès després de la paralització de l’hostaleria i la restauració, a causa de la crisi sanitària derivada de la COVID-19.

La campanya constarà de vint tasts virtuals, que sommeliers de les quatre illes faran a través dels seus perfils de les xarxes socials, en concret, d’Instagram. Es tracta de tasts de vi per a no entesos, liderats pel president de l’Associació Balear de Sommeliers, Daniel Arias, que es faran en directe, a la una del migdia i comptaran, en algunes ocasions, amb la interacció de personatges coneguts de les Balears. Per exemple, ja han confirmat la seva participació els cuiners Santi Taura i Miquel Calent, els actors Toni Gomila i Josep Orfila, la nedadora Melani Costa, el forner Tomeu Arbona i el pastisser Lluís Pérez. Disposaran del vi per fer el tast i, per tant, podran interactuar així com fer preguntes, sobre aquell vi en concret. Es plantegen com a tasts d’una durada curta, d’entre deu i quinze minuts, i fets de manera amena.

Els tasts es faran amb vins de totes les marques de qualitat de les Balears, com són: de la Denominació d’Origen Binissalem, de la Denominació d’Origen Pla i Llevant, de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Vi de la Terra Mallorca, de la IGP Vi de la Terra Illes Balears, IGP Vi de la Terra Serra de Tramuntana i Costa Nord, IGP Vi de la Terra de Menorca, IGP Vi de la Terra d’Eivissa i IGP Vi de la Terra de Formentera.

La campanya constarà de vint tasts virtuals, que sommeliers de les quatre illes faran a través dels seus perfils de les xarxes socials, en concret, d’Instagram

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència