Connect with us

Comunitat

Detingut un jove a Mallorca per la seva implicació en un atropellament múltiple

Detingut un jove a Mallorca per la seva implicació en un atropellament múltiple que va tenir lloc l'any passat

El succés es va produir ara fa un any en un carrer de la primera línia de la Platja de Palma

Aquest passat diumenge, agents de la Policia Nacional van procedir a la detenció d’un jove de 18 anys per un delicte d’homicidi en grau de temptativa, en estar implicat en un atropellament d’un grup de persones ara fa un any a Palma.

Els fets inicials van ocórrer el passat 6 d’abril a les 4.20 hores de la matinada, en la primera línia de la Platja de Palma, quan un jove de 19 d’edat, va atropellar intencionadament a un grup de 4 persones que caminaven per la vorera després de sortir d’un local de la zona, després de produir-se una discussió prèvia.

El jove detingut hauria ajudat al suposat autor material dels fets, a abandonar el lloc a bord d’un vehicle que conduïa. Quan el suposat autor material va atropellar als vianants, va abandonar el vehicle pujant-se a un altre, en el qual suposadament es trobava al volant el jove i segon implicat, abandonant el lloc dels fets.

Els agents del Grup d’Homicidis es van fer càrrec de la recerca i dies després van detenir al presumpte autor de l’atropellament, disposant d’una requisitòria policial per a la localització del segon implicat que en aquell moment era menor d’edat.

També va ser denunciat per tinença de substància estupefaent i per incomplir l’estat d’alarma

La detenció es va produir ahir capvespre en un control policial establert al carrer Manacor, quan es va establir un filtre de persones i vehicles en la via pública i van donar l’alt a un vehicle en el qual el presumpte autor anava d’ocupant.

Una vegada que el detingut va ser identificat, i es va consultar les bases de dades de la Policia, es va verificar que aquest tenia una requisitòria policial per part del Grup d’Homicidis de la Policia Nacional en estar implicat en l’atropellament.  A més de la seva detenció, també va ser denunciat per tinença de substància estupefaent i per incomplir l’estat d’alarma.

Són tendència