Connect with us

Actualitat

Les temperatures s’enfilen: 26,4ºC a Capdepera

Les temperatures s'enfilen: 26,4ºC a Capdepera

Aquest dijous també ens deixa fortes ratxes de vent a Portocolom, Santanyí, Manacor i Campos

Mallorca ha començat a registrar aquest dijous temperatures elevades, com els 26,4 °C registrats a Capdepera o els 26,3 °C en el Port de Pollença, així com ratxes de vent fort, de fins a 72 quilòmetres per hora a Portocolom, en el municipi de Felanitx, i 64 km/h a la Serra d’Alfàbia.

En els pròxims dies continuarà l’ascens de les temperatures, amb màximes d’uns 30 °C aquest dissabte a molts d’indrets de l’interior de Mallorca, si bé les brises costaneres suavitzaran localment aquestes temperatures, segons l’avanç de l’Aemet.

Entre les temperatures màximes registrades aquest dijous a les Illes destaquen els 25,3 °C a s’Albufera de Muro i a Sa Pobla; els 24 °C a Palma (Porto Pi) i els 23 °C de Sineu i Campos 23. A Lluc, 20 °C.

Quant al vent, s’han registrat ratxes de fins a 72 km/h a Portocolom, 64 km/h a la Serra d’Alfàbia, 63 km/h a Santanyí, 61 km/h en l’aeroport de Palma, 60 km/h en el Dic de l’Oest de Palma, 58 km/h a Manacor, 57 km/h a Campos i 54 km/h també a Porreres.

En els pròxims dies continuarà l’ascens de les temperatures, amb màximes d’uns 30 °C aquest dissabte a molts d’indrets de l’interior de Mallorca

Són tendència