Connect with us

Comunitat

La Justícia declara nul el rescat de la concessió del túnel de Sóller

La Justícia declara nul el rescat de la concessió del túnel de Sóller

El Consell de Mallorca ha anunciat que recorrerà la sentencia

El Jutjat contenciós administratiu número 3 de Palma ha declarat nul el rescat de la concessió del túnel de Sóller i ha donat la raó a l’empresa concessionària Globalvia.

Aquesta decisió suposaria que l’empresa podria recuperar la concessió del túnel fins al final de la concessió o exigir una indemnització al Consell. Aquesta segona possibilitat és la més previsible, segons destaquen algunes fonts.

La decisió judicial estableix precedent i podria impedir a les institucions rescatar concessions apel·lant a l’interès general, com es va fer en aquest cas. De fet, el motiu pel qual s’ha declarat nul el rescat és no haver justificat clarament l’interès públic. L’empresa està estudiant la sentència per a decidir els seus pròxims passos.

Per part seva, el Consell de Mallorca ja ha anunciat aquest dijous que recorrerà la sentència del Jutjat contenciós administratiu número 3 de Palma.

El Departament de Mobilitat i Infraestructures ha recalcat en un comunicat que no es planteja “en cap moment tornar a posar el peatge” i sota aquests termes es presenta recurs a la sentència.

El Departament de Mobilitat i Infraestructures no es planteja “en cap moment tornar a posar el peatge”

Són tendència