Connect with us

Societat

Seat Ibiza, el cotxe més popular a Balears

Segons dades de l’informe ‘I tu, què condueixes?’, elaborat per Estamos Seguros

El model del Seat Ibiza és el cotxe més popular a Balears, segons dades de l’informe ‘I tu, què condueixes?’, elaborat per Estamos Seguros, que posa de manifest que Renault, Citroën i Seat són les marques que més models tenen en circulació en les carreteres en l’actualitat.

Així, els Seat Ibiza i els Renault Mégane són els vehicles més estesos a Espanya, tant entre homes com a dones. Segons el document, que es basa en una mostra de sis milions de vehicles, el tipus de model més venut varia en funció del sexe i de l’edat del conductor. D’aquesta manera, els models més estesos entre els homes són el Renault Mégane, el Seat Ibiza, el Volkswagen Golf, el Ford Focus, el Citroën Xsara, l’Opel Astra, el BMW Serie 3, el Seat León, el Renault Clio i l’Audi A4.

Per la seva banda, les dones es decanten pel Seat Ibiza, seguit del Renault Mégane, del Renault Clio, del Volkswagen Golf, de l’Opel Corsa, del Volkswagen Polo, del Ford Focus, del Ford Fiesta, del Peugeot 206 i de l’Opel Astra.

No obstant això, l’informe apunta que també existeix una variació en els gustos dels conductors en funció de l’edat i del sexe que tenen. Per això, els homes de menys de 29 anys es decanten més pel Seat Ibiza, mentre que en passar a la franja d’entre 30 i 39 anys opten pel Volkswagen Golf com a vehicle preferit, per canviar al Renault Mégane entre els 40 i els 60 anys.

En el cas de les dones, el Seat Ibiza és el model més estès en totes les franges d’edat per a les conductores, tant per a les joves, com per les de mitja edat.

Són tendència