Connect with us

Vist a les xarxes

Què pintava el desembre de 2018 un pangolí en la portada de “The Economist”?

Què pintava el desembre de 2018 un pangolí en la portada de "The Economist"?

Aquesta publicació és considerada la revista de l’elit econòmica globalitzada

L’enigma que segueix sense resoldre’s a hores d’ara i que molt possiblement tampoc aconseguim treure el net amb el pas del temps, és saber quin va ser el punt de partida del coronavirus i com es va originar. Les teories són moltes i diverses: és un virus produït per la mateixa naturalesa, a causa d’una mutació a l’atzar; o bé és artificial, creat en un laboratori xinès, i es va escapar accidentalment a causa d’una errada de seguretat; o bé estem davant un invent artificial, però ha estat disseminat de manera intencionada, amb alguna mena de propòsit ocult que ara mateix desconeixem.

Interessant la reflexió amb tints ‘conspiranoics‘ que ha publicat referent a aquesta qüestió, Antonio Martínez Belchí, aquest dimarts en elmanifiesto.com, sota el títol “Covid-19 i el problema de la veritat”. Recomanam la seva lectura. Aporta alguns apunts que com a mínim conviden a la reflexió sobre les causes i conseqüències de la crisi sanitària.

Entre les ‘curiositats’ que esmenta entorn de l’assumpte, fa una referència especial a la portada de la revista ‘The Economist’ del mes de desembre de 2018, que dur per títol The World in 2019″ i que té com a figura central a l’Home de Vitruvi (un famós dibuix acompanyat de notes anatòmiques de Leonardo da Vinci) on podem veure en la zona inferior… un pangolí!. Repetim, estem parlant de finals de 2018, i aquesta publicació, considerada la revista de l’elit econòmica globalitzada, inclou en la seva famosa portada de final d’any el dibuix d’un animal, pràcticament desconegut per al comú dels mortals, i que els mateixos analistes conspiratius ja es demanaren llavors què pintava en aquella primera pàgina, però que a finals de 2019 es faria mundialment conegut com a possible animal transmissor intermedi de la Covid-19 segons la tesi oficial.

portades The Economist desembre 2018 i 2019

Les portades de la revista ‘The Economist’ corresponent als mesos de desembre de 2018 i 2019.

Aquest mateix article també destaca la portada de la mateixa revista, corresponent al mes de desembre de l’any passat, que tampoc deixa indiferent a ningú. Consisteix en una taula optomètrica —la que utilitzen els oculistes per a mesurar l’agudesa visual— que, en les seves últimes línies, inclou les paraules “rat” (“rata”, símbol universal de les epidèmies des de la Pesta Negra) i nightingale (“oreneta”; l’únic significat visible de tal paraula en aquest context sembla ser una referència a Florence Nightingale, fundadora de la Infermeria moderna). Aquestes portades van ser creades “quan encara no existia ni la més lleu sospita sobre les dimensions que anava a adquirir la pandèmia de la Covid-19… excepte —clar— entre els qui ja disposaven d’informació privilegiada”, destaca l’autor. Aquí ho deixam.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència